U okviru naše firme imamo i Atelje za savremeno opremanje slika.
Sveukupnom utisku koji slika ostavlja na posmatrača, veliki doprinos daje ram koji zaokružuje priču teme sa slike.Zavisno od tehnike i materijala na kome je urađena slika – da li je to ulje ili akril na platnu, ili tehnika rađena na papiru – kao što su akvareli, grafike, pasteli, crteži, posteri ili fotografije, zahtevaju individualni pristup rešenju,koje zajedno sa Vama nađemo, i da svakako bude “duša slike” kako je jednom prilikom i sam Vinsent Van Gog izrekao svoje viđenje rama kao neraskidivi deo slike.

Atelje je opremljen vrhunskim profesionalnim mašinama za sečenje kartonskih paspartua i lajsni, kao i mašinama za spajanje lajsni u gotov ram.

Lajsne od kojih pravimo ramove su u izboru od domaćih i inostranih–Italijanskih dobavljača, u preko 200 različitih profila sa širokim spektrom boja i načina završne obrade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veliki izbor nijansi paspartu kartona iz Holandije i Italjie.

U Ateljeu pored uramljivanja slika pružamo i sledeće usluge :

*** pored već ponuđenog izbora ogledala u Galeriji, možete poručiti ogledalo dimenzija po Vašim merama, koja su uvezena iz Italije – izuzetnog kvaliteta, sa fazetom ili bez, po Vašem izboru.

*** prodaju blind ramova sa platnom ili bez…

           Blind ram i slikarsko platno

*** Predlog kako može da se na drugačiji način urami slika

PREDLOG - DETALJ KAKO MOŽE DA SE URAMI SLIKA

DETALJ URAMLJENE SLIKE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN

*** kaširanje – lepljenje slike na odeđenu podlogu,karton, lepenka ili lesonit, manjih i većih dimenzija (do formata 120x170cm)

*** restauraciju oštećenih slika ili osvežavanje starih platana

Garancija vrhunskog kvaliteta naših usluga je samo pokazatelj i dokaz našeg dugog trajanja na ovim prostorima kroz raznovrsnost, prilagodljivost i primenjivanju novih tehnologija obrade, ali pre svega prilaženju  umetničkom i estetskom sagledavanju u radu.   


Zadovoljstvo će biti svakako obostrano!