U okviru naše firme imamo i Atelje za savremeno opremanje slika.Sveukupnom utisku koji slika ostavlja na posmatrača,veliki doprinos daje ram koji zaokružuje priču teme sa slike.Zavisno od tehnike i materijala na kome je urađena slika – da li je to ulje ili akril na platnu, ili tehnika rađena na papiru – kao što su akvareli, grafike, pasteli, crteži, posteri ili fotografije,zahtevaju individualni pristup rešenju,koje zajedno sa Vama nađemo, i da svakako bude “duša slike” kako je jednom prilikom i sam Vinsent Van Gog izrekao svoje viđenje rama kao neraskidivi deo slike.

Atelje je opremljen vrhunskim profesionalnim mašinama za sečenje kartonskih paspartua i lajsni, kao i mašinama za spajanje lajsni u gotov ram.

Lajsne od kojih pravimo ramove su u izboru od domaćih i inostranih–Italijanskih dobavljača, u preko 200 različitih profila sa širokim spektrom boja i načina završne obrade.

PANO SA UZORCIMA LAJSNI 2

Pri odabiru opreme za uramljivanje slike,koja je rađena na bilo kojoj vrsti papira, imamo veliki izbor spektra boja kartonskih paspartua uvezenih iz Holandije ili Italjie,i mogućnost izbora stakla–običnog ili mat- antirefleks.

U Ateljeu pored uramljivanja slika pružamo i sledeće usluge :

*** pored već ponuđenog izbora ogledala u Galeriji, možete poručiti ogledalo dimenzija po Vašim merama,koja su uvezena iz Italije–izuzetnog kvaliteta stakla, koja mogu biti ravno sečena ili šlifovana-fazetirana (sa oborenom ivicom pri ramu), i izboru rama po Vašoj želji ili ambijentu koji diktira-određuje profil rama.

 

*** prodaju blind ramova sa ili bez našpanovanog zategnutog slikarskog platna, već pripremljenog za slikanje

           Blind ram i slikarsko platno

*** Predlog kako može da se na drugačiji način urami slika

PREDLOG - DETALJ KAKO MOŽE DA SE URAMI SLIKA

DETALJ URAMLJENE SLIKE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN

*** kaširanje ( lepljenje slike na odeđenu podlogu ) manjih i većih dimenzija (do formata 120x170cm)

*** restauraciju i osvežavanje oštećenih slika, isto tako i starih ramova, na kojima treba intervencija popravki i pozlate od 14-to i 24-ro karatnim listićima,koju naše stručno osoblje vrhunski obradi
Garancija vrhunskog kvaliteta naših usluga je samo pokazatelj i dokaz našeg dugog trajanja na ovim prostorima kroz raznovrsnost, prilagodljivost i primenjivanju novih tehnologija obrade, ali pre svega prilaženju  umetničkom i estetskom sagledavanju u radu.   


Zadovoljstvo će biti svakako obostrano!